De terugkeer van MacFan

2

Begin dit jaar veranderde ons magazine van MacFan in Machina. Omdat we inmiddels over veel meer schreven dan alleen de Mac. Maar nu brengen we MacFan terug. Niet als tijdschrift, maar als tweewekelijkse nieuwsbrief. Puur over de Mac. De eerste editie verschijnt op dinsdag 2 oktober. Je kunt je nu vast gratis abonneren!

Meer dan twintig jaar geleden begon MacFan als een tijdschrift voor Mac-gebruikers. Met eerst een floppy en later een cd-rom vol software erbij. De afgelopen jaren volgde het tijdschrift Apple: we schreven ook over iPods, iPhones en iPads, over Apple Watches en Apple TV’s, en over onderwerpen waar Apple zich ook mee bezighield: slimme auto’s, streaming music, kunstmatige intelligentie, het intelligente huis, en noem maar op.

Tips, trucs, apps en nieuws

Stuk voor stuk onderwerpen die ons boeien – maar wij zijn ook nog steeds MacFans. We komen nog steeds leuke nieuwtjes, handige tips, bijzondere apps en slimme trucs tegen die we lang niet allemaal in Machina kwijt kunnen. Daarom komt MacFan terug als tweewekelijkse nieuwsbrief. Een redactionele nieuwsbrief, met relevante onderwerpen voor Mac-gebruikers. Gratis voor elke MacFan. Wil je MacFan in je mailbox ontvangen? Je kunt je hier aanmelden!

2 REACTIES

  1. Ik heb twee exemplaren van Machina gekocht en hoewel er best interessante onderwerpen in staan is het geen MacFan. Ik heb het tijdschrift nadien ook niet meer gekocht en ik ga het ook niet meer kopen. Jammer dat één van de weinige nog overgebleven Mac tijdschriften hiermee de nek is omgedraaid. En dat het nu gecompenseerd wordt met een nieuwsbrief.

  2. Was het oude Macfan er nog maar!! Als het zo door gaat gaan wij ons abonnement opzeggen in 2019!
    Teveel club silicone!! Niet voor niets dat er weer een MacFan nieuwsbrief wordt gecomponeerd!?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.