Machina 6: Als robots gaan zwerven

Nu in de winkel!

0

Vanaf vandaag ligt-ie in de winkel: Machina 6. Met als coverstory Dirk, de eerste dakloze robot te wereld. Hij kan rondzwerven, bedelen, en vooral mensen in verwarring brengen. Is Dirk een voorbode van een toekomst waarin overtollige robots hun eigen leven leiden, aan de randen van de samenleving?

Machina 6 komt met veel voordeeltjes voor lezers: korting op tickets voor de Bright Day 2018, gratis toegang tot de Landelijke Klokhuisdag, een uniek aanbod (alleen via Machina) voor een Fibaro HomeKit Starterset waarmee je je huis een stukje slimmer maakt… en we geven ook nog een prachtige Leica C-Lux digitale camera t.w.v. € 995 weg als hoofdprijs van onze #MachinaLikesLeica Fotowedstrijd. Dus als je geen abonnee bent – ren naar de winkel voor Machina 6!

Naast al die leuke extra’s, staan er natuurlijk ook weer veel mooie verhalen en tests in Machina. Bob Timroff doet een uitvoerige test van teken- en schilderapps voor de iPad – welke app kun je nou het beste aanschaffen voor je digitale meesterwerken? We kijken ook naar de tentoonstelling Robots Love Music in Museum Speelklok in Utrecht, waar onder andere marimbaspelende robot staat die live mee kan spelen met een improviserende menselijke pianist. Laurens Collée bestudeert het nieuwe YouTube Music (een alternatief voor Spotify) en onderzoekt apps waarmee je zo goed mogelijk foto’s kunt opblazen naar groot formaat. We spelen ook met audioboeken op de Apple Watch (eindelijk mogelijk in watchOS 5) en ontdekken dat de Invoxia GPS Tracker zo goed is dat we ons ter reparatie opgestuurde defecte exemplaar (probleem met de batterij) konden volgen tot in de fabriek in Frankrijk. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.