Voorlopig nul procent korting bij iCentre

1

De website van de iCentre-winkelketen draait weer alsof er niets aan de hand is. Afgelopen maandag werd de keten failliet verklaard, maar 25 winkels gingen gisteren alweer open na een overname door BAS Group, eigenaar van onder andere Dixons. Maar de broekriem moet kennelijk wel even worden aangehaald, want ook al kunnen er weer gewoon Macs worden besteld via de iCentre-site, de boodschap op de homepage is vrij duidelijk:

Nul procent korting

 

Nul procent korting, de site propageert het opvallend nadrukkelijk. Voor een voordeeltje hoef je dus nog even niet bij iCentre te zijn… maar het is goed nieuws dat de winkelketen blijft bestaan. Onder de paraplu van BAS Group zullen de winkels profiteren van schaalvergroting. BAS kan de hele back-office op zich nemen. Al met de overname van Dixons eind 2011 liet de groep zien haar logistieke processen en automatisering goed op orde te hebben. Tweehonderd Dixons-winkels en meerdere webwinkels werden in no time geïntegreerd. Het is volgens BAS Group-CEO Steven Bakker dan ook geen probleem om ook iCentre op te nemen. Bakker: “Natuurlijk zal in de transitiefase niet alles 100% probleemloos verlopen, echter we zetten ons volledig in om de iCentre-klant van uitstekende service te blijven voorzien en eventuele zaken die fout gaan weer snel en goed op te lossen.”

1 REACTIE

  1. Is er iets bekend over de vorderingen van klanten die voor het failliet gaan van iCentre online een bestelling hebben gedaan? Zelf heb ik een Mac mini besteld op 1 juni en betaald. Toen bleek dat deze voorlopig niet leverbaar was, heb ik de bestelling geannuleerd. Ik kreeg een mail terug van iCentre: “We hebben uw bestelling geannuleerd en we storten uw geld binnen 2-3 weken retour.” Daarop heb ik nog een mail gestuurd met de vraag of dat niet sneller kon. Maar daarop heb ik geen antwoord meer ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.