Win een Leica van 995 euro!

0

Zo makkelijk won je nog nooit een dure Leica-camera… post simpelweg een foto die je zelf hebt gemaakt op Instagram of Twitter met de hashtag #MachinaLikesLeica en je doet al mee. Als je uiterlijk 25 november een foto post tenminste! 

De hoofdprijs van de Machina-fotowedstrijd is een prachtige Leica C-Lux digitale fotocamera in een light gold uitvoering, ter waarde van 995 euro. We geven hem weg aan degene die de fraaiste, leukste of meest bijzondere foto over leven in een digitale wereld op Instagram of Twitter post.

Leica C-Lux

Het mag een foto zijn die je vandaag maakt, of eentje uit je archief. Misschien staat-ie  al een jaar online; misschien moet je hem nog uploaden. Maakt allemaal niet uit, zolang je er maar uiterlijk 25 november 2018 de hashtag #MachinaLikesLeica bij zet. Na die datum bepaalt een jury van Machina en Leica-importeur Transcontinenta welke foto van ons de hoofdprijs krijgt: een Leica C-Lux. We geven ook nog 10 abonnementen op Machina weg én 25 digitale exemplaren van het boek De grip kwijt – 4 verhalen over doorgeslagen technologie.  

Post je foto uiterlijk 25 november op Twitter of Instagram – en wie weet win jij die stijlvolle Leica C-Lux!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.